Samordningsförbundet i Södertälje logotyp

Avancerad sökning

Lågaffektivt bemötande

Detta kunskapsseminarium fokuserar på att introducera kunskapen om lågaffektivt bemötande, en metod som betonar en lugn och förtroendefull kommunikation.

Föreläsningen kommer att beröra frågor som:
– Varför är ett lågaffektivt bemötande så viktigt i arbetet med att stötta personer med särskilda behov att komma ut i arbete och studier?
– Hur kan lågaffektivt bemötande vara effektivt i förhållande till ett stressigt arbetsliv?
– Vad och varför är det viktigt för handledare/handläggare som arbetar på Försäkringskassan/Arbetsförmedlingen/Socialtjänst att ha med lågaffektivt bemötande i sitt arbete?

Föreläsare är George Rein, handledare, föreläsare och leg. Psykolog med KBT-inriktning. Georg har mångårig erfarenhet av problemskapande beteende och har handlett hundratals personalgrupper och anhöriga i bemötande av människor inom LSS, socialpsykiatri och demensvården.

Datum: 25 april

Tid: 08.30 – 10.00

Plats: Föreläsningen sker via Zoom – du får länken skickad till din mejl dagen före.

Anmälan sker via Lumena Conectos bokningssida

Kompetensutvecklingen är ett kostnadsfritt erbjudande från projekten Lumena och Conecto. Projekten finansieras av ESF och drivs av sju Samordningsförbund i Stockholms län. Tillsammans skapar vi en jämställd, jämlik och tillgänglig arbetsmarknad.

Tid och plats

25-04-2024
08:30-10:00
Digitalt via Zoom

Se på karta

Lågaffektivt bemötande

Vi behöver behandla dina personuppgifter för att handlägga din anmälan till föreläsningen. För mer information om hur dina personuppgifter behandlas klicka på länken..

Skip to content