Samordningsförbundet i Södertälje logotyp

Avancerad sökning

Insatskatalogen uppgraderas och byter namn till Välfärdsguiden

Sedan 2018 har sökverktyget Insatskatalogen funnits för att samla och tipsa myndighetspersonal och personer i behov av välfärdens stöd vilka insatser som finns i närområdet.

Verktyget har gått från att vara helt handläggarorienterat och visat arbetslivsinriktade insatser till att finnas för såväl handläggare som privatpersoner och visa på alla de insatser som välfärden har att erbjuda för dig som behöver stöd att må bra, nå egenförsörjning och balans i livet.

Nu uppgraderas verktyget med mer innehåll och bättre guidning för dig som behöver stöd från välfärden. I och med detta byter vi också namn till Välfärdsguiden. En smart, tillgänglig och lättanvänd digital tjänst för allas möjlighet att må bra och finna sitt goda sammanhang.

Den 3 maj lanseras Välfärdsguiden för Södertälje kommun. Insatskatalogen flyttar in under fliken Vägval, så du går inte miste om något från det gamla verktyget, utan får istället ett mer anpassat sätt att söka. Oavsett om du är handläggare, privatperson eller anhörig.

Välkommen att redan nu kika runt på den nya sajten: https://valfardsguiden.se/ 

Välfärdsguidens redaktion bjuder in till webbinarium om hur du kommer igång med Välfärdsguiden. Webbinariet är kostnadsfritt, välj det som passar bäst för din kalender!

Kom igång med Välfärdsguiden – maj

Torsdag 25/5 klockan 09:00-09:45

Anmäl dig här (länk)

Webbinariet leds av Välfärdsguidens redaktion. 

 

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Skip to content