Samordningsförbundet i Södertälje logotyp

Avancerad sökning

Vi söker utvecklingsledare

Önskar du att arbeta med att förbättra samverkan inom arbetslivsinriktad rehabilitering i Södertälje? Då är detta en tjänst för dig!

Samordningsförbundets samverkansuppdrag innebär att du blir en del av ett förändrings- och utvecklingsarbete tillsammans med flera olika aktörer inom arbetslivsinriktad rehabilitering. Idag finansierar Samordningsförbundet Södertälje ett antal insatser och leder flera utvecklingsarbeten samtidigt som fler planeras. I uppdraget som utvecklingsledare är du en del av vårt kansli tillsammans med förbundschef och ekonomiassistent.

Uppdraget som utvecklingsledare innebär att arbeta på både strategisk och operativ nivå för att möjliggöra för förbundet att fånga upp behov av förbättrad samverkan och stödja medlemmarnas insatser som finansieras av förbundet.

Vi söker dig som är kreativ, lösningsorienterad och är bra på att omvandla kunskaper och erfarenheter till handling och driva uppdrag framåt. Du har erfarenhet från arbete i offentlig sektor och gillar att skapa nya relationer och arbeta i team.

För mer information läs annonsen här

Länk till annons på arbetsförmedlingen: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27250285

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Skip to content